Anouk Versantvoort

Wie ben ik

Specialist voetreflexologie

Wie ben ik

Mijn naam is Anouk Versantvoort en ik ben met mijn praktijk gevestigd in Leerdam. Na mijn opleiding tot pedicure en schoonheidsspecialiste te hebben afgerond ben ik in april 2016 gestart met mijn praktijk. Tegelijkertijd ben ik begonnen met de opleiding voetreflexologie. Sinds juli 2018 ben ik gediplomeerd voetreflexoloog, en heb ik mijn praktijk hier verder mee uitgebreid. Met mijn schoonheid en pedicure werk verbeter en behoud ik de staat van de huid . Met het vak voetreflexologie verhelp ik klachten aan het menselijk lichaam en de geestelijke gesteldheid doormiddel van stressvermindering. Dit vind ik een aanwinst voor mijn praktijk.

Mijn opleiding tot voetreflexoloog heb ik gevolgd op de School Voor Voetreflexologie te Breukelen. Op de school voor voetreflexologie heb ik Fysioreflextherapie geleerd. Deze therapie is ontwikkeld vanuit de acupunctuur en de fysiotherapie. Ik zie de klacht en het lichaam als één samenwerkend geheel. Vanuit de Oosterse –en Westerse geneeswijzen ga ik te werk om de klacht voor u te verminderen of te verhelpen.

Sinds maart 2022 mag ik de helende universele energie Reiki toepassen in mijn Praktijk. Deze cursus heb ik mogen volgen bij Healing Space; het instituut voor Holische Energetische Ontwikkeling. Reiki is een oude geneeswijze afkomstig uit Japan. Met deze universele energie breng je het lichaam in balans en is het mogelijk het lichaam te genezen van ziektes en ongemakken.

Mijn praktijk is gevestigd in een pand waar ook andere familieleden werkzaam zijn, wij zijn allemaal werkzaam in het voetenvakgebied. Mijn ouders startten in 1986 een schoenmakerij in de binnenstad van Leerdam wat zich verbreedde met een praktijk voor podologie. Mijn zus Natasja is in 2009 gestart met de schoonheids- en pedicuresalon. Samen hebben we de praktijk in omvang uitgebreid en heb ik een service toegevoegd in de voetreflexologie. 

Meer informatie over de overige bedrijven:
http://www.natasjaversantvoort.nl/
http://www.podologie-leerdam.nl/

Kom maar langs

Laat jezelf verzorgen en geniet van de behandeling